HAKKIMIZDA





Kurum Profili
Türkiye'de Pet'in gıda ile tanışmasında,öncü olmak üzere yola çıkan Vempi Plastik,1999 yılında İzmir Serbest Bölge'de kurulmuştur.

Vempi,en ileri teknolojiler ve optimum kapasiteye sahip olarak kurulmuştur.Türkiye'de ve dünyada Pet'in gıda sektöründe ki talep artışından dolayı, agresif büyüme sergileyerek işletme kapasitesini arttırmıştır.

Vempi,2004 yılında başlamış olduğu, kapasite arttırıcı tevsi yatırımları sürdürmektedir. Manisa'da 32.000 m² kapalı alanda faaliyet gösteren 40.000 ton/yıl plastik levha , 12.000 ton/yıl thermoform gıda ambalajı üretim kapasitesine sahiptir.

Vempi,teknolojik yatırımlar sayesinde müşterilerine en uygun fiyatla daha yüksek hizmet ile ürün kalitesi sağlamak ve aynı zamanda sektörde ki yükselişini, daha büyük fark yaratarak sürdürmeyi hedeflemektedir.


Vizyonumuz
Türkiye pazarında liderliği büyüyerek sürdürmek, ileri kalite teknikleri ve rekabetçi fiyatlarla küresel tanınmışlık sağlamak.

Misyonumuz
Küresel yaygınlık ve sürdürülebilir büyümeyi sağlayacak müşteri memnuniyetinde artışı hedeflemek.

Yüksek teknoloji ve esnek üretim sistemleri kullanarak müşterilerimize birinci sınıf ürünler ve hizmetler sağlamak.

Yurtiçi ve fırsat yurtdışı pazarlarda ürünlerinin satışını müşteri odaklı bir yaklaşımla gerçekleştirmek.

Sürdürülebilirlik bilinci ile çevreyi korumak, evrensel değerlere uymak, iş sağlığını ve güvenliğini sağlamak, topluma destek vererek ve değer katmak.

Vempi DNA'sı
-Kalite; En yüksek kalitede üretim. Yalın üretim aracılığıyla sürekli gelişim.
-Güvenilirlik; Tedarikçi zincirinde güçlü kontrol. Üretimde toplam kalite anlayışı.
-Müşterilere zamanında hizmet; Müşteriye atanmış kontakt isim ile 24 saat hizmet. Projelerinin en rekabetçi hızda devreye alınması.
-“Just in Time” sevkiyatı; Üretimde sürekliliği ve rekabetçi fiyatları devam ettirmek.
-Geniş ürün çeşitliliği.

Sosyal Sorumluluk
Sektörün güçlü kuruluşlarından biri olan Vempi olarak bizler, sanayi ve teknolojide var olan gücümüzü ve birikimimizi topluma katma değer sağlayacak projeler üreterek daha da büyütmemiz gerektiğine inanıyoruz.

Bu doğrultuda küresel bir marka olan Vempi Plastik sahip olduğu tevazu, insana ve doğaya saygı değerlerinin bir yansıması olarak tüm faaliyetlerinde sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi iş ahlakının temel değeri olarak kabul eder ve her Vempi Plastik çalışanı da bu bilince haiz bireyler olarak sosyal sorumluğunu yerine getirmeye çalışır.

Çünkü Vempi Plastik ekibi olarak biz inanıyoruz ki, refah seviyesi yüksek toplumlar her bireyin, her şirketin toplumsal sorumluluğunu yerine getirmesi, doğaya ve insana yatırımlarını attırmasıyla gerçekleşecektir.

Şirket Politikamız

  1. Kaliteli, güvenilir, hijyenik ürün ve hizmet ile kendi branşımızda lider olma konumunu sürdürmek.
  2. BRC Ambalaj standardı şartlarına uygun şekilde, güvenli, yasal, kaliteli ve otantik ürünler üreterek, kendi branşımızda lider olma konumunu sürdürmek,
  3. Üretim ve hizmetin her aşamasında ulusal ve uluslararası mevzuatı, müşteri isteklerini ve çevre koşullarını göz önünde bulundurmak.
  4. Kaliteli ürün ve vermiş olduğumuz hizmet ile müşteri istek ve beklentilerini tespit edip zamanında karşılayarak, müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmak ve sürekliliğini sağlamak.
  5. Kalitede ve fiyatta rekabet edebilmek ve tüm sektörde sürekli gelişmeyi sağlayabilmek amacı ile başta kendi personeli ve tedarikçileri olmak üzere gıda mevzuatına ve standartlarına yönelik eğitimlere önem vermek ve bu işler için kaynak yaratmak.
  6. Kalite ve fiyatta rekabet edebilmek amacıyla, tedarikçi ve diğer iş paydaşlarıyla, güçlü iletişim kurmak.
  7. Takım ruhuna sahip eğitimli personel ile sürekli gelişimi sağlamak ve ekip çalışması anlayışını firmamızın temel unsurlarından görerek hizmetimizi sürekli geliştirmek, bu amaçla eğitimler düzenlemek ve ürün güvenliği kültürünü artırmak,
  8. Tüm personelin iş güvenliğinin ve çalışma koşullarının sürekli iyileştirilmesi için çalışmalar yapmak.
  9. Üretimin her aşamasını gıda güvenlik yönetim sistemi anlayışına uygun şekilde sevk ve idare etmek.
  10. Açılan düzeltici ve önleyici faaliyetlerin takibini sağlamak.
  11. Temizlik ve hijyen kurallarına uymak ve uygulamak.
  12. Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uymak ve bu şartlar kapsamında kurulan sistemimizi sürekli iyileştirmek.
  13. İşyerimizi ve çevremizi her zaman temiz tutmak ve doğayı korumanın ana görevimiz olduğuna inanarak çevre dostu olmak.

vempi plastik facebook sayfası vempi plastik facebook sayfası vempi tanıtım filmi